Ueb host nga ingenhost.com  

Ueb Hosting është një shërbim që ju mundeson individëve dhe organizatave që të posedojnë një faqe në internet. Faqet janë të ruajtura në hapësira e rezervuar për uebsajtin tuaj në serverë, kompjuterë me karateristika të veçanta dhe me lidhje të shpejtë në internet puna e të cilëve monitorohet vazhdimisht. Kur përdoruesit e internetit deshirojn ta shohin faqen tuaj, e gjitha cfarë ju duhet është ta shkruajnë adresën e faqes tuaj të internetit në shfletuesin e tyre. Atëherë kompjuteri i tyre do të lidhet me serverin ku eshte hostuar dhe faqja juaj e internetit do të ju hapet atyre përmes shfletuesit.

Ingenhost ofron:

  • Hapsire Pa limit
  • Trafik Pa Limit
  • SSL pa pagese
  • Backup (rezerva te faqes) automatike dhe pa pagese
  • 100% Online ne cdo kohe
  • Mbrojtje nga sulmet DDos
  • Sherbim pa pages per nderrimin hostit

 

Kontakto tani per te mare -50% Zbritje per te gjitha paketat hosting!